Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Εμφανίστηκε video του Pixel Fold που θυμίζει κάτι από Samsung Galaxy Z Fold4

*
Η ώρα της παρουσίασης του Pixel Fold της Google πλησιάζει και πριν φτάσουμε στο I/O 2023 κάποιος φαίνεται πως το πήρε στα χέρια του και ανέβασε ήδη ένα σχετικό video στα social media. Στα τέλη της περασμένης εβδομάδας ο γνωστός leaker Kuba Wojciechowski ανέβασε ένα clip του τηλεφώνου και μάλιστα ανέφερε σε ερώτηση που του έγινε πως είναι υλικό ενός μήνα πίσω. Ο leaker θεωρείται αρκετά αξιόπιστος και μάλιστα δείχνει το εξωτερικό τμήμα του foldable, αλλά και το πως διπλώνει η συσκευή.



Η τιμή της συσκευής εκτιμάται πως θα φτάνει τα 1700 δολάρια και πως θα κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στη χρονιά. Σύμφωνα με το CNBC, θα θυμίζει το Samsung Galaxy Z Fold4 και θα έχει μια εξωτερική οθόνη 5.8 ιντσών και μια εσωτερική 7.6 ιντσών. Η μπαταρία του θα διαρκεί έως και 72 ώρες με τη χρήση του “Extreme Battery Saver” mode και στο εσωτερικό του θα υπάρχει ένας Google Tensor G2. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*