Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επίσημο: στις 17 Ιανουαρίου το Samsung Galaxy Unpacked για τα Samsung Galaxy S24

*
Η Samsung επιβεβαίωσε τις φήμες και ανακοίνωσε επίσημα το Galaxy Unpacked 2024 που θα φέρει στο προσκήνιο την οικογένεια συσκευών Samsung Galaxy S24. Τα τρία νέα μοντέλα (Samsung Galaxy S24, Samsung Galaxy S24 Plus και Samsung Galaxy S24 Ultra) θα παρουσιαστούν στις 17 Ιανουαρίου στις 10.00 το πρωί (τοπική ώρα) στην δυτική όχθη της Αμερικής, σε μια εκδήλωση που θα λάβει χώρα στο San Jose της California.

Αμέσως μετά το τέλος του event θα ξεκινήσουν και οι προ-παραγγελίες των νέων συσκευών που αναμένονται λίγες ημέρες μετά να κυκλοφορήσουν επίσημα.


Σίγουρα αυτό που έχει ενδιαφέρον να δούμε είναι το πως θα ενσωματώσει την τεχνητή νοημοσύνη η κορεατική εταιρεία, μιας και το χαρακτηριστικό έχει ήδη εμφανιστεί σε διάφορες διαρροές.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*