Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Apple ανακοίνωσε 24'' iMac με M3 chipset

*
H Apple ανακοίνωσε το νέο 24'' iMac που είναι εφοδιασμένο με το M3 chipset. Έρχεται με οθόνη 4.5K και προσφέρει 11,3 εκ. pixels, χρωματικό φάσμα P3 με πάνω από 1 δισ. χρώματα και φωτεινότητα 500 nits, ιδανική για παρακολούθηση και δημιουργία περιεχομένου.

Ο υπολογιστής έρχεται με Wi-Fi 6E και Bluetooth 5.3, έως τέσσερις θύρες USB Type-C, δύο από τις οποίες είναι Thunderbolt, υποστήριξη για Gigabit Ethernet σε επιλεγμένα μοντέλα, ενώ μπορεί να συνδεθεί και σε οθόνες ανάλυσης 6K.


Το βασικό μοντέλο διαθέτει 8-core GPU, 8GB, 16GB ή 24GB Unified Memory και 256GB, 512GB ή 1TB SSD, δύο θύρες Thunderbolt, ένα Magic Keyboard και ένα Magic Mouse.

Για όσους θέλουν κάτι καλύτερο, υπάρχει ακόμα ένα μοντέλο με 10-core GPU, 8GB, 16GB ή 24GB Unified Memory και 512GB, 1TB ή 2TB SSD, δύο θύρες Thunderbolt, δύο επιπλέον θύρες USB 3, ένα Magic Keyboard με Touch ID, ένα Magic Mouse και Gigabit Ethernet.

Apple announces 24'' iMac with the new M3 chip, more memory
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*