Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Καθυστέρηση για το πρώτο Apple Watch με οθόνη microLED

*
Σύμφωνα με αναλυτές της εφοδιαστικής αλυσίδας, το πρώτο Apple Watch με οθόνη microLED δεν θα κυκλοφορήσει το 2025 όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί αλλά το 2026 λόγω τεχνολογικών περιορισμών στη διαδικασία παραγωγής. Σύμφωνα με την έκθεση, η LG είναι ο κύριος προμηθευτής της Apple (και πιθανότατα ο μόνος προς το παρόν) και ο τεχνολογικός γίγαντας που εδρεύει στην Κορέα ψάχνει έναν τρόπο να κάνει εφικτή την παραγωγή panel microLED.

Όπως έχει η κατάσταση σήμερα, η παραγωγή microLED είναι εξαιρετικά δαπανηρή για διάφορους λόγους, κυρίως λόγω της χαμηλής αξιοπιστίας. Η παραγωγή αυτών των panel είναι πολύ δύσκολη και πολλές από τις μονάδες δεν ανταποκρίνονται στα πρότυπα. Η φύση των μικροσκοπικών διόδων εκπομπής φωτός κάνει την όλη διαδικασία εξαιρετικά δύσκολη.


Η LG φέρεται να έχει βρει μια λύση για να διορθώσει τα ελαττωματικά panel microLED, αλλά αυτή η διαδικασία από μόνη της είναι επίσης αρκετά ακριβή αυτή τη στιγμή. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η LG αγοράζει τώρα πατέντες, μεταξύ των οποίων 14 πατέντες στις ΗΠΑ που κατατέθηκαν από την εταιρεία τεχνολογίας Ultra Display της Ταϊβάν. Αυτές σχετίζονται με μια πιο αξιόπιστη και ακριβή τοποθέτηση των τσιπ, με αποτέλεσμα υψηλότερες αποδόσεις.

Το πρώτο Apple Watch που θα έρθει με panel microLED θα είναι το Ultra και η τεχνολογία θα ενσωματωθεί αργότερα στα βασικά μοντέλα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*