Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κι άλλη διαρροή: Έτσι θα είναι το Samsung Galaxy Z Flip5 (εικόνες/video)

*
Δεν σταματούν οι διαρροές για το Samsung Galaxy Z Flip5 και πλέον έχουμε ξεκάθαρη εικόνα το πως θα είναι το νέο foldable της κορεατικής εταιρείας. Το υλικό προέρχεται από την ιστοσελίδα Slashleaks και φαίνεται πως κάποιος κατάφερε να πάρει στα χέρια του ένα dummy unit που δείχνει ακριβώς το σχέδιο και την εξωτερική οθόνη που αλλάζει σημαντικά σε σχέση με το τωρινό μοντέλο. Από την άλλη, ένα video δείχνει το πως είναι κλειστό το τηλέφωνο, αλλά και πως ανοίγει για να χρησιμοποιηθεί η εσωτερική του οθόνη.



Από τα υπόλοιπα πλάνα δεν βλέπουμε κάτι τρομακτικά διαφορετικό και μένει να δούμε τι θα μάθουμε στην επίσημη παρουσίαση. Τα αποκαλυπτήρια του νέου smartphone έχουν προγραμματιστεί για τις 26 Ιουλίου και ένα σχετικό event που θα λάβει χώρα στη Σεούλ.









 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*