Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στην Κορέα το νέο Samsung Galaxy Unpacked για τα Fold5 και Flip5

*
Η ανακοίνωση των Samsung Galaxy Fold5 και Samsung Galaxy Flip5 θα γίνει φέτος εκτός αμερικανικού και ευρωπαϊκού εδάφους, αφού το νέο Unpacked event θα λάβει χώρα στη Νότια Κορέα. Η κορεατική εταιρεία επιβεβαίωσε την πληροφορία και συγκεκριμένα ο Lee Young-hee (Πρόεδρος του Global Marketing Center) σημείωσε ότι το event θα διοργανωθεί κάπου στη Σεούλ. Ο λόγος για αυτήν την απόφαση -σύμφωνα με το υψηλόβαθμο στέλεχος- είναι πως η έδρα της εταιρείας είναι σημαντική και έχει σημειολογικό χαρακτήρα το όλο σκεπτικό. Οι φήμες αναφέρουν πως το event θα διοργανωθεί στο εκθεσιακό κέντρο COEX στο κέντρο της πόλης. Στο νέο Samsung Unpacked αναμένεται να παρακολουθήσουμε τα αποκαλυπτήρια των Samsung Galaxy Z Fold5 και Samsung Galaxy Flip5, αλλά και της νέας σειρά Galaxy Watch6 και ίσως ενός νέου mixed reality headset.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*