Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τα Galaxy Z Fold 7 και Galaxy Z Flip 7 ίσως έρθουν με οθόνες PHOLED

*
Απέχουμε σχεδόν ένα χρόνο από την κυκλοφορία των Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Flip 6, όμως η Samsung έχει ήδη καταστρώσει τα σχέδιά της για τα Galaxy Z Fold 7 και Galaxy Z Flip 7. Σε αυτά φαίνεται ότι περιλαμβάνεται η χρήση οθονών PHOLED (Phosphorescent OLED). Πρόκειται για έναν τύπο υλικού που η κορεατική εταιρεία χρησιμοποιεί μόνο για τα πράσινα και κόκκινα pixes, όμως ως το 2025 θα το κάνει και με τα μπλε. Για την ώρα η Samsung προτιμάει το φθόριο και όχι το φώσφορο, όμως αυτό δεν αποκλείεται να αλλάξει σύντομα.

Η αρχικές εκτιμήσεις ήταν ότι η Samsung Display θα χρησιμοποιούσε μπλε φωσφορικό υλικό για τις αναδιπλούμενες συσκευές της το 2024 όμως φαίνεται ότι η διαδικασία παρουσιάζει κάποια προβλήματα. Εφόσον η Samsung μπορέσει να τα ξεπεράσει, τότε τα αναδιπλούμενα smartphones της σειράς 7 θα έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας τους και μικρότερη κατανάλωση ισχύος. Υπάρχει όμως και ένα μειονέκτημα, η μικρότερη διάρκεια των υλικών από φώσφορο σε σχέση με το φθόριο. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*