Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το Samsung Galaxy S6 Active

Η Samsung αποκάλυψε το Galaxy S6 Active, την παραλλαγή του Galaxy S6 που δίνει έμφαση στην αντοχή, κάτι που θα εκτιμήσουν ακόμη περισσότερο όσοι απογοητεύτηκαν από το γεγονός ότι το Galaxy S6 έγινε μεν ομορφότερο, έχασε όμως αντοχή στα στοιχεία. Το S6 Active λοιπόν έχει πιστοποίηση IP68 και μπορεί να μείνει κάτω από το νερό, σε βάθος 1,5 μέτρου, για 30 λεπτά, χωρίς να δημιουργηθεί πρόβλημα, ενώ ανθεκτικό δηλώνει απέναντι σε κραδασμούς και σκόνη. Σε πρώτη φάση διατίθεται μόνο στην Αμερική και δεν είναι γνωστό πότε μπορεί να πέσει στα χέρια μας.

Όπως και να έχει, το μοντέλο έχει οθόνη QHD Super AMOLED 5,1”, οκταπύρηνο επεξεργαστή Exynos 7420 σε αρχιτεκτονική 64bit, 32GB ενσωματωμένου αποθηκευτικού χώρου και κάμερες 16MP και 5MP. Η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 3.500mAh και υποστηρίζεται ασύρματη φόρτιση. Στο λανσάρισμά του τρέχει Android 5.0.2 Lillipop με τα αυτονόητα συνοδευτικά: TouchWiz και Samsung Knox. Σημασία έχει πως είναι έτοιμο για βουτιά.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*