Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το Sony Xperia Z4

Η Sony παρουσίασε το νέο της flagship smartphone που, φυσιολογικά κιόλας, είναι το Sony Xperia Z4. Εκ πρώτης όψεως δεν διαφέρει και πολύ από το Xperia Z3, αφού φέρει οθόνη 5.2 ιντσών (ανάλυσης 1080p), οκταπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 810 στα 2GHz, 3GB RAM, μεταλλικό πλαίσιο, υποστήριξη για Hi-Res Audio και τον ίδιο φακό (με εστιακή απόσταση 25mm) στην κάμερα. Διαφέρει όμως, αναμενόμενα, σε σημεία. Το Xperia Z4 είναι λεπτότερο σε σχέση με τον προκάτοχό του (έχει πάχος 7 χιλιοστών), είναι ελαφρύτερο και παρότι η βασική κάμερα παραμένει ίδια, η εμπρόσθια κάμερα αποκτά τον ίδιο ευρυγώνιο φακό αλλά και ψηφιακή σταθεροποίηση. Σε επίπεδο software η Sony λέει ότι προστίθενται χρονόμετρα που διευκολύνουν το ποζάρισμα για selfie.



Το Xperia Z4 θα είναι διαθέσιμο αυτό το καλοκαίρι στην ιαπωνική αγορά, ενώ είναι, προφανώς, θέμα χρόνου να το δούμε και στα μέρη μας. Με τις διαφορές να είναι σχετικά μικρές πάντως, οι κάτοχοι Xperia Z3 ίσως και να μη νιώσουν περίεργα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • brutal3012
    • Είναι αλήθεια πως ακουγόντουσαν φήμες για 2Κ οθόνη και οκταπύρηνο επεξεργαστή (ή 2 τετραπύρηνους) σε αρμονία με το XPERIA Tablet Z4. Αν και προσωπικά θεωρώ την 2Κ οθόνη ιδιαίτερα ενεργοβόρα και άνευ σημασίας, η SONY επιμελώς χάνει το παιχνίδι των εντυπώσεων. Επίσης φήμες λένε πως θα βγει σε χαμηλή τιμή κάτω των 600€ κάτι που ίσως το καταστήσει seller αν και οι πιο πολλοί μαγεύονται από εξωτικά specs και όχι τιμές.

*