Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Google συγχωνεύει τα Android και Chrome OS

Η συνολική επιτυχία του Android σε φορητές συσκευές και η καλή πορεία των Chromebooks στην αγορά έβαλε την Google σε σκέψεις και τελικά κατέληξε σε νέες αποφάσεις. Κάπως έτσι ανακοινώνεται πως τα Android και Chrome OS θα συγχωνευτούν εντός του 2017, με το Android να έχει τον κύριο λόγο σε αυτό το “πάντρεμα”. Με αυτή την κίνηση θα είναι πολύ πιο εύκολο να “τρέξει” το Android σε desktop PC αλλά και να υποστηρίξει πλήρως το Google Play Store. Ταυτόχρονα είναι μια ευκαιρία για την ίδια την Google να μειώσει τα πολλά ανοιχτά “μέτωπα”. Μετά την αλλαγή τα Chromebooks θα αλλάξουν ονομασία για να υποστηρίζουν τη νέα αυτή κατάσταση, ενώ εκπρόσωπος της Goolge επισημαίνει πως το Google OS θα συνεχίσει να υπάρχει ως και κάτι ανεξάρτητο. Μένει να δούμε πως ακριβώς θα έχουν σκεφτεί τελικά τα πράγματα. Οι πρώτες λεπτομέρειες για το όλο εγχείρημα αναμένονται εντός του 2016.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Volga
    • Εδώ που τα λέμε το Android θα στεκόταν καλύτερα ως desktop λειτουργικό παρά ως mobile.

      Αναμενόμενη κίνηση γιατί όποιος το έχει χρησιμοποιήσει ΞΕΡΕΙ οτι το functionality του είναι "COMPUTER FIRST MOBILE SECOND".

*