Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η LG ανακοινώνει το LG G Stylo

Ολοκαίνουριο “θηρίο” ανακοίνωσε η LG λίγο μετά την αποκάλυψη του LG G4. Η λέξη “θηρίο” εστιάζει περισσότερο στο μέγεθος του ανακοινωθέντος LG G Stylo που εστιάζει στη “μεσαία” κατηγορία. Διαθέτει οθόνη 5,7 ιντσών, επεξεργαστή Snapdragon 410 στα 64 bit και 1,2GHz, 1,5GB RAM, 2 κάμερες 8 και 5 Megapixels αντίστοιχα, υποστήριξη LTE και ενσωματωμένο αποθηκευτικό χώρο 8GB. Το τελευταίο είναι δεδομένο πως θα σας φανεί μικρό οπότε μπορείτε να προσθέσετε μια κάρτα SD έως 2TB για πραγματικά θηριώδη χώρο. Όπως μαρτυρά και το όνομά του διαθέτει και stylus (κάτι που το μέγεθός του εύκολα υποστηρίζει), “τρέχει” Android 5.0 Lollipop, ενώ η μπαταρία του φτάνει τα 3.000mAh. Η τεράστια οθόνη του και τα 163 γραμμάριά του αναμένονται εντός Κορέας το Μάιο και φυσικά υπάρχουν σχέδια για κυκλοφορία και εκτός Κορέας.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*