Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Microsoft ανακοίνωσε το νέο Surface Laptop Studio με αναδιπλούμενο 2-in-1 σχεδιασμό (video)

Η Microsoft αποκάλυψε το καινούργιο Surface Laptop Studio με αναδιπλούμενο σχεδιασμό 2-in-1 που το μετατρέπει σε tablet. Η συσκευή φέρει οθόνη αφής 14,4 ιντσών ανάλυσης 2400x1600 (120Hz) με υποστήριξη Dolby Vision. Αυτή μπορεί να αναδιπλωθεί υποστηρίζοντας τρία διαφορετικά modes: laptop, stage, studio. Το stage mode την τοποθετεί μπροστά από το πληκτρολόγιο, κρύβοντάς το, δίνοντας τις καλύτερες προϋποθέσεις για παρακολούθηση ταινιών ή για gaming. Το studio mode αναδιπλώνει τη συσκευή πλήρως, μετατρέποντάς τη σε tablet.

Το Surface Laptop Studio υποστηρίζει το νέο Surface Slim Pen 2 με ενσωματωμένα haptics, το οποίο, όταν δε χρησιμοποιείται, μπορεί να τοποθετηθεί στη βάση της συσκευής και να κρατηθεί εκεί ασφαλές χάρη στους μαγνήτες που διαθέτει. Μέσα στο laptop βρίσκουμε τον επεξεργαστή Intel 11th Gen Core i5-11300H (ή Intel 11th Gen Core i7-11370H) με 16GB (ή 32GB) μνήμης RAM και έως και 2TB χώρο στον σκληρό του δίσκο. Στην επιφάνειά του υπάρχουν επίσης δύο USB 4.0 ports με υποστήριξη Thunderbolt 4.

Η Microsoft ανακοίνωσε πως το Surface Laptop Studio θα ξεκινά από την τιμή των 1.600 δολαρίων και θα διατεθεί στην αγορά στις 5 Οκτωβρίου. Είναι όμως ήδη διαθέσιμο για προ-παραγγελία.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*