Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο φορητό πληκτρολόγιο για το iPad από την Logitech

Η Logitech ανακοίνωσε πρόσφατα το νέο Logitech Keys-To-Go, ένα αυτόνομο Bluetooth πληκτρολόγιο για iPad, ενώ ταυτόχρονα παρουσίασε την ανανεωμένη γκάμα της από προστατευτικές θήκες (με ενσωματωμένο πληκτρολόγιο για iPad), όπως είναι οι Logitech Type+ και Logitech Ultrathin, ώστε να είναι συμβατές με το νέο iPad Air 2.



Το Logitech Keys-To-Go για iPad  έρχεται με ύψος μόλις 6,1 χιλιοστά και βάρος 180 γραμμάρια, με ενσωματωμένα πλήκτρα σε μια προστατευτική επικάλυψη από υδροαπωθητικό FabricSkin και με επαναφορτιζόμενη μπαταρία, η οποία έχει διάρκεια ζωής 3 μήνες (ανά φόρτιση). Το Logitech Keys-To-Go είναι συμβατό με όλες τις γενιές iPad και iPad mini, ενώ προσφέρεται σε 3 χρώματα, μαύρο, κόκκινο και γαλαζοπράσινο και με προτεινόμενη λιανική τιμή τα €69,99.

Το Logitech Type+ είναι μια θήκη με πληκτρολόγιο (για το iPad Air 2), που διατηρεί την δημοφιλή ελαφριά και λεπτή προστατευτική θήκη δύο όψεων του προηγούμενου μοντέλου, συνδυάζοντάς τη με ένα πρόσφατα βελτιωμένο πληκτρολόγιο Bluetooth. Όταν είναι ανοιγμένο σε θέση πληκτρολόγησης, το iPad στερεώνεται μαγνητικά στο πάνω μέρος του πληκτρολογίου, ενώ διαθέτει επίσης αυτόματη λειτουργία On/Off. Πιο συγκεκριμένα, όταν το iPad στερεωθεί στην θέση πληκτρολόγησης, το πληκτρολόγιο ενεργοποιείται, ενώ όταν το tablet είναι οριζόντια, το πληκτρολόγιο αντίστοιχα σβήνει. Επιπρόσθετα, το iPad «μπαίνει» σε κατάσταση αναμονής ή ενεργοποιείται όταν ο χρήστης κλείνει η ανοίγει τη θήκη. Το Logitech Type+ προσφέρεται σε δύο χρώματα, μαύρο και λαμπερό κόκκινο, με προτεινόμενη λιανική τιμή στα €99.99.

Όσον αφορά στο Logitech Ultrathin, ασφαλίζει με μαγνήτες πάνω στο iPad Air 2, ενώ το κάλυμμα προστατεύει την οθόνη του tablet. Η νέα πρόταση της Logitech είναι κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας αλουμινένιο υλικό, ενώ διαθέτει μπαταρία με διάρκεια ζωής έως και δύο χρόνια. Τέλος, το νέο πληκτρολόγιο κυκλοφορεί σε δύο αποχρώσεις (Space Grey και Silver), ενώ ή προτεινόμενη λιανική τιμή του είναι €89.99.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*