Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Facebook δοκιμάζει διαφημίσεις VR στα Oculus headsets

*
Το Facebook ανακοίνωσε ότι θα δοκιμάσει να προσθέσει διαφημίσεις VR στα Oculus headsets. Πρόσφατα ξεκίνησε να κάνει κάτι παρόμοιο με το mobile app Oculus, ενώ διαφημίσεις εμφανίζονται ήδη στο VR game Blaston της Resolution Games. Σύμφωνα με το Facebook, οι διαφημίσεις θα αρχίσουν να εμφανίζονται και σε άλλα παιχνίδια μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Αυτές θα εμφανίζονται κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού με τον παίκτη να έχει την επιλογή να ακολουθήσει το link που τις συνοδεύει ή να τις αποθηκεύσει για αργότερα.

Στην ανακοίνωσή του το Facebook εξηγεί ότι οι διαφημίσεις στα VR headsets θα ακολουθούν την πολιτική απορρήτου της εταιρείας και στόχος τους είναι τα επιπλέον έσοδα για τους developers. Παρόλα αυτά δεν ξεκαθάρισε πως ακριβώς θα μοιράζονται τα εν λόγω κέρδη. Εάν και εφόσον οι δοκιμές κριθούν επιτυχείς θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση σχετικά με το πότε θα είναι διαθέσιμες στο ευρύ κοινό.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*