Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Samsung Galaxy S6 «σπάει» τα κοντέρ του AnΤuΤu

Με την επίσημη παρουσίαση του νέου μοντέλου της σειράς Samsung Galaxy να βρίσκεται όλο και πιο κοντά (1η Μαρτίου στην Βαρκελώνη), οι φήμες και οι «τυχαίες» αποκαλύψεις δίνουν και παίρνουν τις τελευταίες εβδομάδες. Το πρώτο benchmark test δεν θα μπορούσε να μείνει για πολύ καιρό κρυφό, με τα ξένα Μέσα να αναφέρουν ότι το Samsung Galaxy S6 κατάφερε να σκοράρει 60.978 στο φημισμένο benchmark test του AnTuTu. Αυτό το νούμερο αποτελεί νέο ρεκόρ , ενώ αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι το Samsung Galaxy S5 είχε φθάσει μόλις τα 36.321. Μέσω αυτής της υπηρεσίας μας δίνεται μία ιδέα των δυνατοτήτων του οκταπύρηνου επεξεργαστή Exynos 7420, τουλάχιστον μέχρι να μπορέσουμε να αξιολογήσουμε στην πράξη την απόδοση του κινητού.



Ακολουθούν τα αποτελέσματα του AnTuTu μέσω εικόνων που έκαναν το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες.






 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • razastar
    • Καλό δείχνει αλλά μένει να το δούμε και στην πράξη. Πάντως σε θέμα αυτονομίας δεν νομίζω να ξεπερνάει το Z3 το οποίο αντέχει μέχρι και 2 ημέρες χωρίς φόρτιση.

    • 3nws1th5
    • Μην ξεχναμε τα software tweaks που ειχε βαλει η samsung για να εμφανιζει καλυτερα αποτελεσματα στα benchmarks...

*