Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμη: Καθ' οδόν iPhone με οθόνη LCD 18:9 μεγέθους 6,1 ιντσών

*
Σύμφωνα με φήμες που κυκλοφορούν εδώ και καιρό, η Apple αναμένεται να λανσάρει τρία νέα iPhones το προσεχές φθινόπωρο. Τα δύο από αυτά θα έχουν OLED panels όπως το iPhone X και το ένα θα αποτελεί τον διάδοχο του συγκεκριμένου μοντέλου. Σύμφωνα τώρα με νεότερες πληροφορίες, η τρίτη συσκευή θα διαθέτει οθόνη LCD 6,1'' και θα είναι η οικονομική πρόταση της Apple, με τιμή που θα κυμαίνεται μεταξύ $700 και $800. Ακόμα, το aspect ratio της οθόνης θα είναι 18:9, η ανάλυση 2160x1080 και στα τέσσερα άκρα της θα υπάρχουν πολύ λεπτά bezels. Προκειμένου να παραμείνει το κόστος σε χαμηλά επίπεδα, σκελετός του θα είναι φτιαγμένος από αλουμίνιο, στο πίσω μέρος της συσκευής θα υπάρχει μία κάμερα και δεν θα ενσωματώνει στην τεχνολογία 3D Touch. Εννοείται ότι μέχρι να ανακοινωθεί κάτι επίσημα, τα παραπάνω θα πρέπει να τα διαχειριστείτε ως φήμες και τίποτα περισσότερο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*