Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται στις 3 Μαΐου ένας νέος μεγάλος κόσμος Star Wars στο LEGO Fortnite (trailer)

Το LEGO Fortnite, το survival crafting mode του Fortnite, θα λάβει ένα νέο Star Wars world στις 3 Μαΐου. Ο κόσμος αυτός θα είναι για πάντα στο παιχνίδι και αποτελεί μέρος των εορτασμών για το Star Wars.

Ένας κόσμος Lego βασισμένος στο σύμπαν του Star Wars καλεί τους παίκτες να φτιάξουν το δικό τους Rebel Village με parts και materials βασισμένα στο πασίγνωστο franchise ενώ θα περιλαμβάνει και χαρακτήρες του. Επιπλέον, θα υπάρχουν Imperial camps γύρω από τα συντρίμμια ενός Star Destroyer, ενώ θα μπορείτε να χρησιμοποίησετε lightsabers και άλλα όπλα. Τέλοςμ θα μπορείτε να φτιάξετε κλασσικά Star Wars buildings όπως η Mos Eisley cantina.

Το μόνο αρνητικό σε αυτό είναι ότι θα πρέπει να φτιάξετε ένα κόσμο από την αρχή για να παίξετε με το περιεχόμενο από τα Star Wars.


Δείτε παρακάτω το νέο trailer:

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*