Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Stormgate: Το νέο RTS από πρώην developers των StarCraft και Warcraft σαρώνει στο Kickstarter

*
Πρώην developers των StarCraft και Warcraft έχουν στα σκαριά το επόμενο real-time strategy game τους, το οποίο ακούει στο όνομα Stormgate. Το Stormgate θα κυκλοφορήσει για PC ως free-to-play και αναπτύσσεται από τη Frost Giant Studio, η οποία απαρτίζεται από πρώην μέλη της Blizzard.

Ο τίτλος αναμένεται να περιέχει ένα story campaign που θα μεγαλώνει συνεχώς, 3P co-op, 1v1, 3v3 και έναν πολύ ισχυρό editor. Τα γεγονότα του θα διαδραματίζονται εκατοντάδες χρόνια στο μέλλον, όπου οι παίκτες θα χρειαστεί να δημιουργήσουν βάσεις, να αναζητήσουν εφόδια και να ελέγξουν ολόκληρους στρατούς. Το παιχνίδι αναπτύσσεται με τη βοήθεια της Unreal Engine 5.


Πρόσφατα το στούντιο ξεκίνησε μια καμπάνια χρηματοδότησης για το Stormgate στο Kickstarter, με στόχο τα 100.000 δολάρια. Η καμπάνια του αποδείχτηκε άκρως επιτυχημένη αφού έπιασε τον εν λόγω στόχο μέσα σε μόλις 15 λεπτά. Μετά από το πρώτο 24ωρο μάλιστα ξεπέρασε τα 744.388 δολάρια, ένα ποσό τουλάχιστον 7 φορές μεγαλύτερο από τον αρχικό της στόχο.

Η κυκλοφορία του αναμένεται μέσα στο 2024, με το πρώτο του playtest να είναι προγραμματισμένο για τον Φεβρουάριο. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*