Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το Halo Channel για Xbox One και PC

Οι Microsoft και 343 Industries ανακοίνωσαν κατά τη διάρκεια της Gamescom 2014 ένα νέο διαδραστικό ψηφιακό δίκτυο για τα Xbox One και PC formats, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να παρακολουθούν αποκλειστικό περιεχόμενο, να εξερευνούν, αλλά και να συμμετάσχουν με φίλους τους στο Halo universe. Πιο συγκεκριμένα, οι παίκτες θα είναι σε θέση να διασκεδάσουν με το Halo: The Master Chief Collection μέσα από το κανάλι, ενώ θα μπορούν να παρακολουθήσουν και την επερχόμενη σειρά Halo: Nightfall.



Όπως σημείωσε χαρακτηριστικά η εταιρεία, η μετάβαση μεταξύ των Halo εμπειριών θα γίνεται ομαλά. Επίσης θα ενσωματώνει και την livestream υπηρεσία Twitch, επιτρέποντας στους παίκτες να μεταδίδουν gameplay περιεχόμενο ή να παρακολουθούν βίντεο από το Halo community, συμπεριλαμβανομένων competitive multiplayer stream, campaign walkthroughs και άλλων.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*