Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το Sherlock Holmes: The Devil’s Daughter

Ένα σχεδόν χρόνο μετά την κυκλοφορία του Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, η Bigben Interactive ανακοίνωσε το Sherlock Holmes: The Devil’s Daughter, το οποίο και αναμένεται σε εκδόσεις για PlayStation 4, Xbox One και PC εντός του 2016. Ο τίτλος θα περιλαμβάνει πέντε υποθέσεις που θα λαμβάνουν χώρα στο βικτωριανό Λονδίνο. Ακόμη, όπως αναφέρει η ομάδα ανάπτυξης, οι παίκτες θα μπορούν να περιφέρονται ελεύθερα στο περιβάλλον ενώ θα απολαύσουν εκπληκτικά γραφικά. Δείτε στη συνέχεια τα πρώτα screenshots, όσο αναμένουμε και το πρώτο trailer του τίτλου.








 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
5 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • paulgouv
    • κρίμα που ως fictional χαρακτήρας δεν μπορούσε να μπεί και στο Βικτωριανό Λονδίνο του Assassin's Creed:Syndicate ... φαίνεται εντυπωσιακό στα screenshot και αν όντως δώσουν ελεύθερη περιήγηση για τον Sherlock και προσθέσουν και λίγη δράση με κυνηγητό όπως στα βιβλία του Doyle τότε θα μιλάμε για ενα έπος!!ο τίτλος devil'daughter τα σπάει και προιδεάζει για σκοτεινές υπόθεσεις που μόνο ο απόλυτος detective μπορεί να διαλευκάνει!!

    • GamingFun
    • Ίσως έχω πολλή φαντασία αλλά το πρώτο screenshot αν δε είχε το τίτλο του παιχνιδιού θα με θύμιζε Uncharted.
      Τέλος πάντων ας πάω στο θέμα μας. Από ότι έχω διαβάσει ο πρώτος τίτλος Sherlock Holmes ήταν ένας πάρα πολύ καλός τίτλος. Οπότε και ο δεύτερος έχει όλα τα φώτα-προϋποθέσεις-εμπειρία για να γίνει καταπληκτικός. Μακάρι να τα καταφέρουν οι αρμόδιοι.

*