Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποκαλύφθηκε το Shadow Realms

Μετά από πολλές φημολογίες, εικασίες και… teasers, η BioWare αποκάλυψε κατά την διάρκεια της Gamescom το νέο της IP με τίτλο Shadow Realms. Το νέο game περιγράφεται ως ένα Online Urban Fantasy Action RPG με 4v1 μάχες.



Αξίζει να σημειωθεί, ότι η ιστορία του Shadow Realms θα ενημερώνεται συνεχώς σε όλη τη διάρκεια του gameplay. Αναμένουμε περισσότερες πληροφορίες, καθώς και το πρώτο βίντεο.

Ενημέρωση 13:45
Όπως επιβεβαίωσε η BioWare ο επερχόμενος τίτλος θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για PC, ενώ στη δημοσιότητα δόθηκαν και οι πρώτες εικόνες. Επίσης, η closed alpha φάση αναμένεται να ξεκινήσει στις αρχές Σεπτεμβρίου και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους στην επίσημη ιστοσελίδα του game.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*