Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επικό unboxing του Xbox One Halo 5: Guardians Bundle

Ο Larry Hryb και ο Executive Producer Josh Holme πραγματοποιούν επικό unboxing των Halo 5: Guardians Limited Editions και του Xbox One Halo 5: Guardians Bundle! Για όσους δεν γνωρίζουν, η Limited Edition έρχεται με φυσικό αντίγραφο του game, steelbook με χρώματα και σχεδιασμό από τον κόσμο του Halo, πακέτο με Spartan Locke’s Classified Orders για τις Blue Team και Fireteam Osiris, φιγούρα Guardian Metal Earth, Warzone REQ Bundle που περιλαμβάνει 14 Premium REQ Packs, δοκιμαστική συνδρομή Xbox Live Gold, και το Halo: The Fall of Reach - Animated Series. Η Limited Collector’s Edition περιλαμβάνει όλα τα προαναφερθέντα, αλλά έρχεται με ψηφιακό αντίγραφο του τίτλου και επικό commemorative statue των Master Chief και Spartan Locke, το οποίο μάλιστα χωρίζεται στα δύο! Ακόμη, στο βίντεο εμφανίζεται και το Xbox One Limited Edition που θα διατεθεί στις 20 Οκτωβρίου. Το πακέτο περιλαμβάνει κονσόλα Xbox One 1TB με εμφάνιση και ήχο εμπνευσμένα από το Halo 5: Guardians, ένα limited edition Halo 5: Guardians wireless controller, ψηφιακό αντίγραφο του τίτλου -μαζί με όλα τα collectible items της Limited Edition- καθώς και το Vanguard multiplayer emblem FOTUS-class armor.



Σημειώνεται ότι το συλλεκτικό Xbox One controller θα διατεθεί και ξεχωριστά, ενώ θα υπάρξει ακόμα μία έκδοση (του controller) με εμφάνιση εμπνευσμένη από τον Master Chief! Και τα δύο πακέτα θα περιλαμβάνουν REQ packs με αποκλειστικό visor για την προσαρμογή του Spartan στα multiplayer modes. Τέλος, τα δύο στελέχη παρουσίασαν και το εκπληκτικό -σε εμφάνιση τουλάχιστον- Halo 5 headset A40, το οποίο έχει προσαρμοσμένο φινίρισμα που ταιριάζει με το Halo 5: Guardians wireless controller και –φυσικά- το Xbox One bundle. Δείτε το βίντεο, ενώ να υπενθυμίσουμε ότι το Halo 5: Guardians έρχεται στις 27 Οκτωβρίου.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    343 Industries

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Xbox Game Studios

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    Microsoft Hellas

  • PEGI

    16+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • VonL
    • Το ψηφιακό αντίγρφο στην Limited είναι μεγάλη πατάτα και επιπλέον έχει παίξει απίστευτη μπάλα η MS στο Xbox τελευταία ενώ η Sony παίζει μουσικούλα. Για να μην παρεξηγξθώ κάτοχος PS4

*