Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Αctivision αναπτύσσει νέο Guitar Hero

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Kotaku, η Activision εργάζεται πάνω σε ένα νέο Guitar Hero, το οποίο θα κυκλοφορήσει για PlayStation 4 και Xbox One. Το στυλ του παιχνιδιού, όσον αφορά στον οπτικό τομέα, αναμένεται να είναι διαφορετικό σε σχέση με προηγούμενα παιχνίδια της σειράς και θα υιοθετεί μια πιο ρεαλιστική προσέγγιση. Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, ο τίτλος αναμένεται να ανακοινωθεί κατά τη διάρκεια της Ε3 2015. Επίσης πρόκειται να διατεθούν στην αγορά νέες κιθάρες και η κυκλοφορία του παιχνιδιού είναι προγραμματισμένη στο τέλος του τρέχοντος έτους. Από πλευρά της η Activision αρνήθηκε όλα τα παραπάνω και εκπρόσωπός της δήλωσε χαρακτηριστικά: «Δεν συνηθίσουμε να σχολιάζουμε φήμες ή εικασίες και όπως έχουμε πει στο παρελθόν, μιας και πρόκειται για ένα από τα πλέον αγαπημένα franchises, το Guitar Hero θα επιστρέψει μόνο εφόσον μπορέσουμε να αναπτύξουμε τις σωστές ιδέες που θα δώσουν στη σειρά μια θέση στη νέα γενιά».



Τελευταία υπάρχουν επίσης συζητήσεις σχετικά με την ανάπτυξη ενός νέου Rock Band για τις κονσόλες νέας γενιάς και αυτό που ελπίζουμε, αν και δεν θα αποτελούσε έκπληξη, είναι να μην υπάρξει η οποιαδήποτε μίξη των δύο αυτών αγαπημένων franchises.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*