Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Προσοχή στις χρεώσεις των smartphone games για την Nintendo

Το άνοιγμα της Nintendo προς smartphones και tablets είναι πλέον γεγονός και ο Satoru Iwata μίλησε σε επενδυτές για τα σχέδια της συνεργασίας με την DeNA. Ο Iwata αναφέρει πως στην αρχή της ζωής των Αpp Stores ήταν εύκολη η κυκλοφορία μιας απλής εφαρμογής που φέρνει εύκολα χρήμα στον δημιουργό της. Αυτό πλέον δεν ισχύει με την ίδια ευκολία και η επιτυχία της Nintendo στην ιαπωνική αγορά θα έρθει αλλάζοντας μερικές ισορροπίες. Συγκεκριμένα ο Iwata αναφέρει πως δεν θέλει οι τίτλοι να βγάλουν πολλά χρήματα από λίγους χρήστες, αλλά λίγα χρήματα από πολλούς. Ήδη υπάρχουν κάποιες ιδέες εντός της Nintendo αλλά είναι σημαντικό να ερωτηθούν οι ίδιοι οι καταναλωτές (ένα δείγμα αυτών) σε τι ξοδεύουν πολλά και τι τους ενθαρρύνει να το κάνουν.



Υπάρχει άλλωστε πάντα η επιθυμία οι γονείς να αισθάνονται ασφάλεια όταν τα παιδιά τους παίζουν τίτλους της Nintendo σε φορητές συσκευές και όχι να έχουν το άγχος πως μπορεί να χρεωθούν κάτι υπέρογκο εν αγνοία τους. Η Nintendo αναμένεται να κυκλοφορήσει περίπου 5 smartphone games μέχρι το 2017. Μέχρι τότε θα έχουμε μάθει περισσότερα για τη στρατηγική της.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*