Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το 2015 στην Ευρώπη το PS Now

H Sony επιβεβαίωσε ότι η πολυαναμενόμενη online υπηρεσία PlayStation Now θα ξεκινήσει τη λειτουργία της στην Ευρώπη εντός του 2015 και η πρώτη χώρα που θα υποδεχθεί την πλατφόρμα θα είναι το Ηνωμένο Βασίλειο. Παράλληλα, ο πρόεδρος και CEO της SCEE Jim Ryan ανακοίνωσε πως το PlayStation TV αναμένεται να διατεθεί και στις δυτικές αγορές. Συγκεκριμένα, στις 14 Νοεμβρίου στη Β. Αμερική και στις 14 Οκτωβρίου στην Ευρώπη.



Σημειώνεται, τέλος, ότι η μικρο-κονσόλα θα τοποθετηθεί στα ράφια των καταστημάτων με τιμή στα €99 και δώρο τρία games σε ψηφιακή μορφή.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • GamingFun
    • Και τώρα είναι αυτό τόσο σημαντικό για εμάς τους gamers; Από ότι φαίνεται έκανα λάθος στις προβλέψεις μου. Δεν τη λες θερμή την παρουσίαση της SONY εκτός μερικές φορές. Για εμένα η κορυφή ήταν όταν βγήκε στη σκηνή ο Kojima.

    • gamer
    • Στα 99€, με 3 παιχνιδια, απ'οτι ακουσα κι καταλαβα...

      Μαλλον, ανοιγω πληγες,(για καποιους, οπως και εμενα)και ενα μεγαλο ζητημα...

      Ολα, ωραια, ολα ροδινα για το PS4 και μπραβο του για τις 10εκ. πωλησεις..
      Συγχαρητηρια στην για τα τοσα παιχνιδια που παρουσιασε..

      Το VIta που βρισκεται, το εσβησαν κιολας απο τον οριζοντα?Αν κι ειχαμε καποιες μη εμφανεις ανακοινωσεις, το Vita επρεπε να παρει καποιο χρονο, εστω και λιγο της ταξεως των 10 λεπτων (εστω), παρα το τιποτα ή τα 1-2 λεπτα της Ε3, γιατι οπως περιμενουμε καθε χρονο ολοι οι κατοχοι Vita περιμενουμε την Gamescom για ανακοινωσεις τιτλων..Η Gamescom εχει συνιφαστει με την Gamescom, αλλα κι αυτο μαλλον τους τελειωσε..

      Το να δινεις βαρυτητα σε μια νεα κονσολα, η οποια πουλαει για τα καλα, δεν σημαινει οτι πρεπει να παραμελεις και καποιες που εχεις πληρωσει κοσμο για να την σκεφτει,υλοποιησει, και διανεμει στην αγορα.

      1 ωρα και κατι λεπτα ακουσαμε για PS4,indie,PS4,PS4,indie,indie,PS4,PS NOW, PSV TV, PS4,PS4 αυτο..Τιποτα παραπανω, μαλλον απαραδεκτο, 1 και μιση ωρα ειναι κανονικα οχρονος απ'οσο ξερω, αλλα ηταν τοσο σιγουροι που ειπαν μας φτανει η 1 ωρα..

      Θα μου πειτε εχουμε και την TGS, και θα σας πω, και τι θα πει αυτο Ιαπωνια =/= απο Δυση, εκει το Vita παει σαφως καλυτερα, και μην περιμενετε αρκετες ανακοινωσεις παιχνιδιων στην TGS για το Vita.

      Δεν λεω αγαπω το Vita μου, αλλα οπως τα εχουν κανει δεν προκειτε να αλλαξει η κατασταση, στο κατω-κατω τι το βγαζεις βρε ΣΟΝΥ αφου δεν θα το υποστηριξεις...

      Φαινετε οτι μαλλον πρεπει να σταματησει η παραγωγη του Vita, αφου πλεον, δεν υποστηριζεται απο την ΙΔΙΑ την εταιρεια, και κατα συνεπεια απο τριτες εταιρεις,μονο ndies-indies-indies (καποια απο αυτα καλα, δεν λεω) αλλα το πλασαρανε ως κονσολα για ναπαιζεις τα οικιακα παιχνιδια στην παλαμι σου, κατι που φυσικα εχει παψει να υφισταται εδω και ενα 6μηνο (;)..

      Συγγνωμη, αλλα βγαινουν αβιαστα λογω του θυμου μου..

*