Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

5.7 εκ. Amiibo figurines έχει πουλήσει η Nintendo

Σύμφωνα με μια νέα οικονομική έκθεση από το Bloomberg Business, η Nintendo έχει καταφέρει να πουλήσει (σε όλες τις αγορές του πλανήτη) περίπου 5.7 εκατομμύρια Amiibo figurines από τα τέλη του περασμένου Νοεμβρίου. Λαμβάνοντας λοιπόν υπόψη τον παραπάνω αριθμό, φαίνεται πως το μέλλον αυτών των «έξυπνων» παιχνιδιών της ιαπωνική εταιρείας προβλέπεται επιτυχημένο. Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα αποκαλύφθηκε η νέα σειρά Super Mario Amiibos η οποία και θα κυκλοφορήσει παράλληλα με το Mario Party 10 (στις 20 Μαρτίου).



Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί ότι τον επόμενο μήνα αναμένεται να διατεθεί ένα νέο update για το Super Smash Bros 3DS, το οποίο θα προσθέτει στη φορητή κονσόλα υποστήριξη Amiibos.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Havok-Alex
    • Ελπίζω και σε κάποιον εξειδικευμένο τίτλο με βάση τα Amiibo's γιατί καλές οι στολές και τα εξτρά όπλα αλλά έχει άλλη χάρη να υπάρχει ένας ενιαίος κόσμος όπου θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν σαν χαρακτήρες (κάτι σαν το Kingdom Hearts με κόσμους της Nintendo θα ήταν το ιδανικότερο).

*