Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Amazon και Crytek υπογράφουν συνεργασία

Πολλά οικονομικά προβλήματα αντιμετώπιζε πριν ένα περίπου χρόνο η Crytek, φτάνοντας σε σημείο να μην μπορεί να πληρώσει τους υπαλλήλους της στην ώρα τους. Φαίνεται όμως πως αυτές οι μέρες ανήκουν πλέον στο παρελθόν καθώς Amazon και Crytek υπέγραψαν συνεργασία πολλών εκατομμυρίων δολαρίων, με την πρώτη να χρησιμοποιεί την CryEngine ως βάση για να χτίσει τελικά τη δική της μηχανή γραφικών. Μην ξεχνάτε άλλωστε πως η Amazon προσπαθεί τον τελευταίο καιρό να μπει ενεργά στο χώρο των videogames. Δεν έχουμε ακόμα επίσημη ανακοίνωση για το ζήτημα αν και η Crytek είχε μιλήσει πριν λίγο καιρό για αυτή την κίνηση, χωρίς να αναφέρει την Amazon.



Το όνομα της δεύτερης έρχεται από το στόμα ανθρώπων που βρίσκονταν “εντός” κατά τη διάρκεια της συμφωνίας και αναφέρουν πως τα λεφτά που άλλαξαν χέρια είναι περίπου 60 εκατομμύρια δολάρια. Οπότε μάλλον και οι 2 πλευρές παίρνουν αυτό που θέλουν.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Koel700
    • εχει μπει γερα και δυναμικα στο θεμα gaming η Amazon..πρωτα το Twitch..τωρα η Crytek...αντε να γυρισει με τοσο χρημα η εταιρια στην παλια της δοξα..και φυσιικα αποκλειστικα τα πρωτα δειγματα playthrough at Twitch.com :)

    • Tobajaras
    • Εμένα πάλι μου φαίνεται σαν η Crytek να εκχώρησε τα δικαιώματα του σημαντικότερου περιουσιακού της στοιχείου. Τα προβλήματα και η λανθασμένη πολιτική που ακολούθησε δεν εξαφανίστηκαν ως δια μαγείας, αν και η επιβίωση του studio και των εργαζομένων της είναι ασφαλώς θετικό. Θα εκπλαγώ αν βγει κάποιος ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ καλός τίτλος από αυτό το studio, συν το ότι η Amazon είναι μεγάλο ερωτηματικό στο πώς θα κινηθεί σχετικά με τα δικαιώματα της μηχανής προς τρίτους.

      Μιας μηχανής που αφ'ενός χρησιμοποιείται από το Star Citizen και αφ'ετέρου, αν και με πολύ μεγάλες δυνατότητες, αρκετά χρονοβόρα και δύστροπη στη χρήση.

      Έχει πολύ ψωμί ακόμα.

*