Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Amiibo προς τιμήν του Iwata ζητούν οι fans από τη Nintendo

*
Δυστυχώς, ο πλανήτης έχασε μια σπουδαία προσωπικότητα το περασμένο Σαββατοκύριακο, όπου και ανακοινώθηκε ότι απεβίωσε σε ηλικία 55 ετών ο πρόεδρος της Nintendo Satoru Iwata, μετά από πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο. Ωστόσο, τόσο οι fans όσο και στελέχη της βιομηχανίας τιμούν τον εκλιπόντα με πολλούς τρόπους. Έτσι λοιπόν, δημιουργήθηκε petition στη γνωστή πλατφόρμα Change.org μέσω του οποίου οι fans ζητούν από τη Nintendo να δημιουργήσει Amiibo προς τιμήν του Iwata. Ακόμη και αν τελικά δεν ληφθεί ποτέ υπόψη από την ιαπωνική εταιρεία, πρόκειται για ακόμη μία συγκινητική κίνηση (από τους fans) για να δείξουν την υποστήριξη τους στην οικογένεια του Iwata.



Διαβάστε το αφιέρωμα μας για τον Satoru Iwata εδώ.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Spartan343
    • Οφείλουν να το κάνουν. Και καλό θα είναι να το βγάλουν σε χαμηλή τιμή και τα έσοδα να πάνε σε κάποι ίδρυμα

    • GamingFun
    • Πραγματικά όποιο και να είναι το αποτέλεσμα είναι άξιοι συγχαρητηρίων για την πρόθεσή τους. @Spartan343 συμφωνώ απόλυτα μαζί σου ότι πρέπει τα έσοδα να πάνε για καλό σκόπο για την ψυχή του Iwata.

*