Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

App Store: Προσωρινή απόσυρση τίτλων της Telltale Games

*
Το πιο πρόσφατο firmware update για το iOS 9 δημιούργησε μια σειρά από προβλήματα στην ομαλή αναπαραγωγή τίτλων της Telltale Games, η οποία αναγκάστηκε να προβεί στην προσωρινή απόσυρσή τους από το App Store. Μεταξύ των τίτλων βρίσκονται οι δύο σεζόν του The Walking Dead και τα Back to the Future, The Wolf Among Us, Tales of Monkey Island, Hector trilogy, Jurassic Park, Law & Order Legacies, Poker Night 2, Sam και Max plus Puzzle Agent και Max plus Puzzle Agent 2. Με εξαίρεση τα Puzzle Agent 1 και 2, όλα τα υπόλοιπα παραμένουν στο download history σας, εάν τα έχετε ήδη αγοράσει. Τα προβλήματα εστιάζονται κυρίως στην όχι ορθή αναπαραγωγή του ήχου, σε παγώματα κατά τη σύνδεση ή και crashes.



Η προτεινόμενη λύση, μέχρι να αποκατασταθεί το πρόβλημα, είναι το downgrade σε προηγούμενες εκδόσεις του iOS, όπως η 8.4. Από πλευράς της, μέσω σχετικής ανακοίνωσης, η Telltale σημειώνει πως κάνει τα πάντα για την ταχεία επίλυση όλων των θεμάτων.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*