Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

E3 2015: Μικρή αλλαγή προγράμματος για την Square Enix

Η Square Enix ανακοίνωσε μια μικρή αλλαγή στην δική της E3 2015 press conference που αναμένεται στις 16 Ιουνίου. Συγκεκριμένα, η παρουσίαση της εταιρείας θα πραγματοποιηθεί μία ώρα νωρίτερα (18:00 ώρα Ελλάδας) από ό,τι αρχικά είχε προγραμματιστεί, πιθανότατα λόγω του ότι στις 16 του μήνα στις 19:00 (ώρα Ελλάδας) αναμένεται και το Ε3 Digital Event της Nintendo. Η Square Enix επιβεβαίωσε ωστόσο ότι δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι σε ό,τι αφορά την μετάδοση του event μέσω livestream σε Twitch και YouTube.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
5 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Roronoa
    • Απο Nintendo περιμενουμε starfox αλλα απο s-e περιμενουμε deus ex, νεο hitman, kingdom hearts 3, tomb raider και ελπιδες για μερικα ακομα.

      Αν η Nintendo μας δωσει κανα νεο metroid θα ειμαστε τυχεροι..

    • Volga
    • @Roronoa :) Καλή θα είναι και της Square αλλά μην ξεχνάς οτι η Nintendo έχει να "γεμίσει" ένα 12μηνο μπροστά της με τίτλους και οι ΜΟΝΟΙ που ξέρουμε είναι το Starfox και το Zelda...

      Καταλαβαίνεις τι θα δούμε...

      Δεν θέλω να κάνω προβλέψεις ως προς τίτλους γιατί η Nintendo είναι απρόβλεπτη σε ΚΑΘΕ E3.

      Η μόνη σίγουρη πρόβλεψη είναι οτι θα δούμε 3-4 τίτλους Blockbuster που θα μας πέσει το σαγόνι και που δεν φανταζόμαστε ΚΑΝ.

*