Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

GOG και Blizzard ανασταίνουν το original Diablo

*
Η συνεργασία μεταξύ GOG και Blizzard έχει ως αποτέλεσμα την ανάσταση του original Diablo. Το παιχνίδι είναι για πρώτη φορά διαθέσιμο σε ψηφιακή μορφή, έναντι $10. Όμως η συνεργασία δεν σταματάει εδώ και σύντομα αναμένεται να επεκταθεί στα Warcraft: Orcs & Humans και Warcraft 2. Όσοι αγοράσουν το Diablo από το GOG θα διαπιστώσουν οτι υπάρχου δύο διαφορετικά game modes. To πρώτο έχει να κάνει με το παιχνίδι που κυκλοφόρησε το 1996, με υποστήριξη για Battle.net multiplayer matchmaking. Το άλλο είναι μια ενημερωμένη DX έκδοση για τα Windows 10. Δεν υπάρχει υποστήριξη για Battle.net αλλά για DirectIP multiplayer. Οι παίκτες θα μπορέσουν να απολαύσουν gameplay σε 4 ή 8Κ, ενώ έχουν πραγματοποιηθεί και άλλες βελτιώσεις στον οπτικό τομέα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*