Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Gameplay υλικό για το Theatrhythm Dragon Quest

Η σειρά Theatrhythm γνώρισε σημαντική επιτυχία στο Nintendo 3DS, αν και πρόκειται για μία αρκετά διαφορετική σειρά. Τα μουσικά-rhythm games έδωσαν άλλη διάσταση στα παιχνίδια της Square Enix και συγκεκριμένα στην σειρά Final Fantasy, με την εταιρία να αποφασίζει να συνεχίσει την υποστήριξη αυτού του ιδιαίτερου genre αλλάζοντας την βάση του περιεχομένου της σειράς. Τα γνωστά μουσικά κομμάτια των Final Fantasy αντικαταστήθηκαν από την Square με το ολοκαίνουργιο Theatrhythm Dragon Quest, ένας τίτλος που κυκλοφόρησε πρόσφατα στην Ιαπωνία. Οι fans του είδους καλούνται να ασχοληθούν με τα αγαπημένα soundtracks του Dragon Quest μέσα από διαφορετικά modes τα οποία μπορείτε να απολαύσετε στη συνέχεια του άρθρου.



Τα εν λόγω βίντεο θα σας δώσουν μία πρώτη ιδέα γύρω από τα λεγόμενα event songs, το Sugoroku και την πίστα με το αγαπημένο “Endless World” από το Dragon Quest II. Η Square ξεκίνησε ήδη με την διάθεση των πρώτων (free) DLCs με τραγούδια από τα DQ II και DQ IV από τις εκδόσεις του NES, ενώ δεν υπάρχει ακόμη κάποια πληροφόρηση σχετικά με την κυκλοφορία του Theatrhythm Dragon Quest σε Ευρώπη και Αμερική.







 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*