Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Gaming περιφερειακό βελτιώνει τη σεξουαλική σας ζωή

Από τότε που ξεκίνησε την λειτουργία του το αγαπημένο σας Enternity, έχουν γραφτεί χιλιάδες άρθρα που αφορούν «συνομωσιολογίες», games με κατσίκες, περίεργα περιφερειακά, games με θέμα τους μία πέτρα (ή βράχο τέλος πάντων), κονσόλα για (gay)mers και πολλά άλλα. Αυτή τη φορά έχουμε ένα περιφερειακό, το οποίο έρχεται να βελτιώσει τη σεξουαλική ζωή των gamers (κυρίως των θηλυκών gamers μάλλον). Ο λόγος για το Smart Kegel Exercise Aid ή SKEA για συντομία.


Η συσκευή αυτή έχει σχεδιαστεί για να εισάγεται μέσα στον κόλπο της γυναίκας, ώστε η ίδια να χρησιμοποιεί το SKEA σαν gaming controller και ταυτόχρονα να μπορεί να ασκεί τους μύες του πυελικού εδάφους της. Σύμφωνα με τον εμπνευστή αυτού του περιφερειακού, το κύριο πλεονέκτημα του SKEA είναι ότι βοηθάει στην ακράτεια (των ούρων), ενώ το πιο διασκεδαστικό σημείο είναι ότι βελτιώνει το σεξ. Επίσης, έχοντας η γυναίκα δυνατούς μύες σε εκείνο το σημείο, θα την βοηθήσει στον τοκετό (τόσο κατά την διάρκεια όσο και μετά την διαδικασία). Αξίζει να σημειωθεί, ότι το SKEA controller αυτή την περίοδο βρίσκεται σε διαδικασία χρηματοδότησης μέσω της γνωστής πλατφόρμας Kickstarter, ενώ η καμπάνια έχει ξεπεράσει ήδη τα $6.000 (από τα $38.000 που είναι ο στόχος) και απομένουν 14 μέρες για να ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Στο παρακάτω βίντεο λοιπόν, ο καθηγητής φυσικής αγωγής και game designer Tom Chen, αναφέρει τους λόγους που πρέπει να χρηματοδοτηθεί το project. Επίσης μπορείτε να παρακολουθήσετε και μία μικρή επίδειξη του περιφερειακού με ένα Temple Run-style AutoRunner τίτλο για φορητές συσκευές ονόματι Alice in Continent, στο οποίο ο ήρωας κυνηγάει κουνέλια και αποφεύγει επικίνδυνα εμπόδια. Πρόκειται άραγε για μία καινοτομία στη  βιομηχανία; Ή απλά για ακόμα ένα Sex Toy;



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
9 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • majorfox
    • Ε βεβαια ολοκληρα ANALog sticks δεν τους εφταναν θελουν και δονηση στη μητρα....

    • mysterious
    • Τι λες ρε παιδί μου...gaming συσκευή,βελτίωση σεξ,καταπολέμηση ακράτειας ούρων και πάρε και βοήθεια για τον τοκετό!Κι εμάς που πήγε το μυαλό μας σε sex toy...τσ τσ τσ.

    • silver_knight
    • ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΧι κ@ργ@#%άκια..Να βάλετε γκόμενα να παίξει tekken tag tournament ή κάποιο button masher game με αυτό το μαραφέτι..όχι τις μλκιες των smartphone...να της γίνει καρπούζι από το πρήξιμο από το κούνα-κούνα...

    • iankysyrath
    • αυτο αμα μπει, αντι να το εξασκει θα το ξεχειλωνει ακομα πιο πολυ!!ούτε sex toy απο την kink.com productions να τα νε...αλλα τι να πεις: "everything butt the game"!

    • GamingFun
    • Είπαμε μην το κάνουμε διεστραμμένο το gaming. Τώρα αν θέλει κανείς να κάνει sex μπορεί να το κάνει με πιο παραδοσιακούς τρόπους. Βασικά θα μου πεις τι πρόβλημα έχω ο καθένας μπορεί να κάνει ότι θέλει.

*