Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Sony αποσύρει τις προπληρωμένες καρτες του PlayStation Now από τη Μ. Βρετανία

*
Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας VentureBeat, η Sony Interactive Entertainment ενημέρωσε τα καταστήματα λιανικής στη Μ. Βρετανία ότι θα πρέπει να αποσύρουν τις προπληρωμένες κάρτες της συνδρομητικής υπηρεσίας PlayStation Now μέχρι τις 21 Ιανουαρίου 2022.

Μάλιστα η διεύθυνση της αλυσίδας GAME έστειλε το παρακάτω μήνυμα στα καταστήματά της:


"Ως την Τετάρτη 19 Ιανουαρίου, τα καταστήματα πρέπει να έχουν αποσύρει όλες τις κάρτες από τους χώρους που έχουν πρόσβαση οι πελάτες και να ενημερώσουν όλες τις ηλεκτρονικές επιγραφές με βάση τις αλλαγές που θα πραγματοποιηθούν την επόμενη εβδομάδα...".

Δεν αποκλείεται να βρισκόμαστε πολύ κοντά στο λανσάρισμα μιας νέας υπηρεσίας από πλευράς Sony για τους χρήστες PlayStation, η οποία όπως σας είχαμε ενημερώσει πριν μερικές εβδομάδες έχει την κωδική ονομασία Spartacus. Λογικά δεν θα αργήσει να πραγματοποιηθεί η επίσημη ανακοίνωση.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*