Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Horizon Zero Dawn και Uncharted: The Lost Legacy στον κατάλογο του PS Now

*
Η Sony ανακοίνωσε οτι το Horizon Zero Dawn και το Uncharted: The Lost Legacy ανήκουν στις επόμενες προσθήκες της υπηρεσίας PlayStation Now. Οι δύο first-party τίτλοι του PS4 θα είναι διαθέσιμοι από 2 Ιανουαρίου 2020, μαζί με το Overcooked! 2.

Μέχρι τώρα η Sony ακολουθεί εκ διαμέτρου αντίθετη στρατηγική σε σχέση με όσα μας έχει συνηθίσει η Microsoft με το Xbox Game Pass. Πιο συγκεκριμένα δεν προσθέτει στο PS Now τις αποκλειστικότητές της ταυτόχρονα με την ημερομηνία τοποθέτησής τους στα ράφια, κάτι που έχει καθιερωθει θα λέγαμε από τη Microsoft.


Οπότε η προσθήκη του Horizon Zero Dawn και του Uncharted: The Lost Legacy στο PS Now αποτελεί σημαντική εξέλιξη. Να σημειωθεί οτι και τα δύο παιχνίδια θα είναι διαθέσιμα για download στο PS4 και για stream έως τις 7 Απριλίου 2020.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*