Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Need for Speed και Unravel στο EA Access

*
Σημαντικές είναι οι προσθήκες που θα γίνουν στο EA Access την επόμενη εβδομάδα, όπως ανακοίνωσε η αρμόδια εταιρεία. Συγκεκριμένα, από τις 12 Ιουλίου, οι παίκτες που είναι συνδρομητές στην υπηρεσία θα μπορέσουν να βρουν τα Unravel και Need for Speed στο Vault, ενώ στις 30 Αυγούστου θα προστεθεί και το Plants Vs. Zombies: Garden Warfare 2. Πέραν των παραπάνω παιχνιδιών, η ΕΑ θα προσφέρει και σημαντικές προσθήκες στον τομέα Play First Trials. Εκεί, αναμένεται να προστεθούν τα Madden 17 (18 Αυγούστου), NHL 17 (8 Σεπτεμβρίου) και FIFA 17 (22 Σεπτεμβρίου).



Όσον αφορά τώρα το Battlefield 1, ο τίτλος θα προστεθεί ως Play First Trial στις 13 Οκτωβρίου, κάτι που σημαίνει ότι οι συνδρομητές της υπηρεσίας θα το έχουν διαθέσιμο σχεδόν μία εβδομάδα πριν το επίσημο λανσάρισμα. Μένει να δούμε αν το Battlefield trial θα προσφερθεί ταυτόχρονα και στους συνδρομητές της υπηρεσίας Origin Access.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • DevilSpawn
    • Καθόλου κρίμα. Όποτε κι να το αγόρασες τέτοια παιχνίδια πρέπει να επιβραβεύονται για να υπάρξουν αντίστοιχες προσπάθειες και στο μέλλον.

*