Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Oculus Home interface και τα games για το Oculus Rift

Η Oculus ανακοίνωσε το πρώτο κύμα των games που θα υποστηρίζουν Oculus Rift, ενώ παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το ειδικό interface του συστήματος που ονομάζεται “Oculus Home”. Μεταξύ των τίτλων που ανακοινώθηκαν είναι και το EVE Valkyrie (CCP Games), το RPG Chronos (Gunfire Games), το third person, Rift-exclusive Edge of Nowhere της Insomniac Games, καθώς και τα Damaged Core, VR Sports Challenge (Sanzaru Games), Lucky’s Tale (Playful), Esper (Coatsink) και AirMech VR (Carbon Games). Επιπλέον, η εταιρεία συνεργάζεται με μια σειρά από γνωστούς videogame developers για το Rift, συμπεριλαμβανομένων των:

- 4A Games
- Carbon Games
- CCP Games
- Climax
- Coatsink
- Glu
- Gunfire Games
- Harmonix
- High Voltage Games
- Insomniac Games
- Ozwe
- Playful
- Ready at Dawn
- Sanzaru Games
- Signal Studios
- Square Enix



Ο ιδρυτής της Oculus Palmer Luckey ανακοίνωσε επίσης ότι η εταιρεία θα διαθέσει περισσότερα από $10 εκατομμύρια για την υποστήριξη των indie Rift Games. Όσον αφορά στο “Oculus Home”, ουσιαστικά αποτελεί hub του headset, το οποίο θα προσφέρει πρόσβαση στη λίστα φίλων, στη βιβλιοθήκη, ενώ οι χρήστες θα είναι σε θέση να δοκιμάσουν τα VR games πριν προχωρήσουν σε αγορά. Ακόμα, αναπτύσσεται και η 2D, computer-based version του εν λόγω interface. Οι χρήστες θα είναι επίσης σε θέση να streamάρουν games του Xbox One στο PC, καθώς και να απολαύσουν VR εμπειρία με το Oculus Rift στο σαλόνι τους. Στη συνέχεια ακολουθεί ένα σύντομο trailer με τα επερχόμενα VR games.



ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Ο επικεφαλής της Insomniac Ted Price παρουσίασε στο πλαίσιο της Oculus pre-E3 press conference το VR Game που ετοιμάζει το στούντιο για το Oculus Rift. Πρόκειται για το third-person adventure Edge of Nowhere, το οποίο και αναμένεται να κυκλοφορήσει παράλληλα με το VR headset στις αρχές του επόμενου έτους. Στη συνέχεια αποκαλύφθηκε και το gameplay trailer του RPG Chronos της Gunfire Games. Δείτε το σχετικό υλικό μέσα από τους παρακάτω players.





 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*