Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Retro κονσόλα παίζει όλους τους παλιούς τίτλους

Με μεγάλη χαρά σας παρουσιάζουμε το Retro Freak, την κονσόλα που υπόσχεται αναπαραγωγή τίτλων των Famicom, SNES, Genesis, PC Engine, TurboGrafx-16, Game Boy, Game Boy Advance, Game Boy Color και Supergrafx. Θα αποτελείται από δύο μέρη, το ένα είναι ένα μικρό κουτί που φιλοξενεί την κονσόλα και το άλλο ένας adapter-γίγαντας όπου θα τοποθετούνται τα cartridges. H κονσόλα θα έχει διάφορες επιλογές για τις ρυθμίσεις του video, περιλαμβανομένων conversion/upscale αλλά και built-in cheat support για όσους δυσκολεύονται με τα παιχνίδια της εποχής εκείνης. Επιπλέον υποστηρίζει USB controllers, οπότε τι πιο εύκολο από το να συνδέσετε τα αγαπημένα σας χειριστήρια και να χαθείτε σε gaming παραδείσους.

Ακόμα, ενδιαφέρουσα είναι η επιλογή για εγκατάσταση από το cartridge στην κονσόλα, μιας και θα υποστηρίζεται η χρήση καρτών microSD. Όπως συμβαίνει σε όλες σχεδόν αυτές τις περιπτώσεις, το Retro Freak έχει για την ώρα ανακοινωθεί μόνο για την αγορά της Ιαπωνίας και οι gamers στις δυτικές χώρες, απλά προσεύχονται να κάνει κάποια στιγμή το υπερατλαντικό ταξίδι.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Scott_Pilgrim
    • ΠΡΕΠΕΙ να έρθει και στα μέρη μας! Είναι πανέξυπνο και ότι πρέπει για όσους έχουμε ακόμα τίτλους τέτοιων κονσολών αλλά όχι και τις ίδιες τις κονσόλες.

    • Darkthronen
    • Εντάξει, ξέρω πως δεν ενδιαφέρει κανέναν, αλλά έπεσα για απογευματινό ύπνο και έβλεπα πως είμαι σε μια αλυσίδα σαν τα public, όπου υπήρχαν για πώληση brand new master system, nes, snes, megadrive και έψαχνα και συγκεκριμένα bundles, ήταν ένα snes στα 116 ευρώ με αρκετά amiibo δώρο + το donkey kong country 2.

      Και μπαίνω κλασικά στο enternity να διαβάσω καμιά παιχνιδοείδηση και βλέπω αυτό.

      Thought of the Devil κατά το speak...

    • Volga
    • Εντάξει... μιλάμε για το απόλυτο!!!

      Μακάρι να έρθει στα μέρη μας. Θα γίνει του eBay το κάγκελο!

*