Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Rock Band 4: Θετικές κριτικές στο Amazon από developers της Harmonix

Ορισμένες –θετικές- αξιολογήσεις χρηστών για το Rock Band 4 στο Amazon επισημάνθηκαν ως «ύποπτες» από κάποιους παρατηρητικούς Redditers πριν επισημάνει μερικές και η ιστοσελίδα Destructoid. Οι συγκεκριμένοι χρήστες βαθμολόγησαν το παιχνίδι με πέντε αστέρια, ενώ ένας από αυτούς ισχυρίστηκε μάλιστα ότι είναι νέος fan της σειράς. Λίγες μέρες αργότερα η Harmonix παραδέχτηκε ότι οι εν λόγω κριτικές πράγματι δημοσιεύτηκαν από μέλη του προσωπικού της, οι οποίοι ενήργησαν όμως με δική τους πρωτοβουλία.



Η εταιρεία επισήμανε, ωστόσο, ότι οι κριτικές που δημοσιεύθηκαν από μερικούς υπαλλήλους της ήταν ειλικρινείς και χωρίς κακή πρόθεση. Από τότε μερικά από αυτά τα σχόλια έχουν αφαιρεθεί, ενώ σε άλλα διευκρινίστηκε ότι ο εν λόγω πελάτης είναι επίσης και developer.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*