Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Xbox Arena Festival: Gaming event από την Microsoft Hellas

Η Microsoft Hellas ανακοίνωσε πως την Πέμπτη 19 Μαΐου θα διοργανωθεί στο Κτήριο 56 (Πειραιώς 254, περιοχή Ταύρος) το μεγαλύτερο gaming event που έχουμε δει ποτέ στη χώρα μας. Το Xbox Arena Festival είναι ένα ειδικό τουρνουά, στο οποίο οι ενδιαφερόμενοι θα μπορέσουν να αποδείξουν τις ικανότητές τους σε μια σειρά τίτλων, όπως το FIFA 16, το NBA 2K16, το Halo 5: Guardians και το DOOM. Ταυτόχρονα, σε πάνω από 70 gaming stations με 21:9 gaming monitors της LG, οι επισκέπτες που δεν θα δηλώσουν συμμετοχή σε κάποιο τουρνουά, θα μπορούν να δουν όλες τις μεγάλες κυκλοφορίες, αλλά και να διασκεδάσουν σε mini events.



DJs θα δίνουν το ρυθμό, ενώ αναμένονται και αρκετές ακόμη εκπλήξεις που θα φτάσουν μέχρι και σε παρουσία αθλητών, όπως ο Ευθύμης Ρεντζιάς. Για όσους έρθουν στο χώρο της εκδήλωσης με αυτοκίνητο, θα υπάρχει δωρεάν πάρκινγκ, ενώ ειδικά λεωφορεία θα κάνουν δρομολόγια κάθε 15 λεπτά από το σταθμό τρένου της Καλλιθέας και το σταθμό Μετρό «Κεραμεικός». Όσοι αποφασίσουν να έρθουν στην εκδήλωση με λεωφορείο, το Κτήριο 56 εξυπηρετείται από τις λεωφορειακές γραμμές 049 (Πειραιάς-Ομόνοια) και 914 (Ομόνοια-Πειραιάς-Παλαιά Κοκκινιά) μέσω της στάσης «Σχολή Καλών Τεχνών». Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

16.00-17.30: Υποδοχή και εγγραφές για τα τουρνουά
17.30-21.00: Τουρνουά
21.00-22.00: Τελικοί και ανάδειξη νικητών
22.00-00.00: Απονομές και live band festival

Για τη συμμετοχή σας στην εκδήλωση (ασχέτως αν θα πάρετε μέρος σε τουρνουά), είναι απαραίτητη η εγγραφή στην ειδική φόρμα που θα βρείτε στο XboxArena.gr. Το εν λόγω site θα λειτουργήσει και ως news hub για οτιδήποτε έχει να κάνει με το Xbox, μαζεύοντας αρθρογραφία από διάφορες ελληνικές ιστοσελίδες.



Ο Θεοδόσης Μιχαλόπουλος, Διευθυντής Consumer Group της Microsoft Ελλάς, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που διοργανώνουμε για πρώτη φορά το μεγαλύτερο Xbox event στη χώρα μας, το Xbox Arena Festival! Μια γιορτή αφιερωμένη σε όλους όσους ασχολούνται με το gaming, αλλά και σε εκείνους που θέλουν να γνωρίσουν τον κόσμο αυτό καλύτερα. Σας προσκαλούμε όλους να δηλώσετε συμμετοχή στο Xboxarena.gr και να ζήσετε από κοντά το πιο συναρπαστικό event της χρονιάς».


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*