Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανοικτού κόσμου φαίνεται πως θα είναι το Marvel's Black Panther που ετοιμάζει η EA

*
Μια νέα αγγελία εργασίας έχει οδηγήσει στο συμπέρασμα ότι το παιχνίδι Marvel's Black Panther που ετοιμάζει η EA θα είναι ανοικτού κόσμου. Την αγγελία δημοσίευσε η Cliffhanger Games ένα studio που ανήκει στην EA και αναζητά principal sandbox designer που θα εργαστεί στο Marvel’s Black Panther. Η περιγραφή της θέσης εργασίας αναφέρει ότι αυτοί που θα επιλεχτούν "Θα είναι καθοριστικής σημασίας για το σχεδιασμό των αναμετρήσεων, των συστημάτων και του gameplay, σε έναν δυναμικό και εξελισσόμενο ανοιχτό κόσμο".

"Βασιζόμενος στη βαθιά κατανόηση των αρχών τεχνικού σχεδιασμού και στο πάθος για τη δημιουργία καθηλωτικών εμπειριών sandbox, αυτός ο ρόλος απαιτεί στενή συνεργασία με ομάδες σχεδιασμού, μηχανικούς που ασχολούνται με τεχνητή νοημοσύνη και τμήματα δημιουργίας γραφικών για να ζωντανέψει τον κόσμο των παιχνιδιών μας".


Η Cliffhanger Games ιδρύθηκε το 2021 και επικεφαλής της είναι ο Kevin Stephens, που βρισκόταν στο τιμόνι της Monolith κατά την ανάπτυξη των Middle-earth: Shadow of Mordor και Middle-earth: Shadow of War. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*