Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Christopher Dring: Οι developers δεν αισθάνονται πως υπάρχει η ανάγκη να κυκλοφορήσει το PS5 Pro

*
Ο Christopher Dring του gamesindustry.biz δηλώνει ότι στο GDC 2024 δεν συνάντησε κάποιον που να κατανοεί τον λόγο που η Sony θέλει να κυκλοφορήσει το PS5 Pro, το οποίο δημολογείται πως θα κάνει την εμφάνισή του στα ράφια των καταστημάτων εντός του 2024.

Ναι μεν ο ίδιος πιστεύει ότι οι fans του PS5 θα αναβαθμιστούν, όμως οι δημιουργοί παιχνιδιών δεν φαίνεται να είναι ενθουσιασμένοι με το σύστημα.


"Οι developers δεν φαίνεται να αισθάνονται ότι το χρειάζονται πραγματικά, τουλάχιστον αυτοί με αυτούς με τους οποίους μίλησα. Πολλοί πιστεύουν ότι δεν αξιοποιούν καν ολοκληρωτικά το PS5", είπε ο Dring.

"Κάποιες εταιρείες είπαν ότι αυτό δεν πρόκειται να επεκτείνει την αγορά - δεν πρόκειται να κινήσει τα νήματα. Αυτή η γενιά δεν φαίνεται καν να έχει προχωρήσει όπως πρέπει, πόσο μάλλον να αισθάνεται την ανάγκη για μια ένα mid-gen upgrade. Τι θα λέγατε για πρωτότυπο λογισμικό επόμενης γενιάς;", συμπλήρωσε ο δημοσιογράφος, που αποδίδει τα παραπανω στην πανδημία και τους μεγαλύτερους κύκλους ανάπτυξης.

Τέλος, τόνισε πως υποθέτει ότι η Sony έχει λογικές προσδοκίες από τη φημολογούμενη κονσόλα και γνωρίζει πως λογικά θα αρέσει στο κοινό. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*