Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

GTA 5: Η πρόσφατη διαρροή μαρτυρά 8 single player DLCs που δεν κυκλοφόρησαν ποτέ!

*
Μπορεί η αγορά να ζει και να αναπνέει για το GTA 6 αυτή τη στιγμή, αλλά η πρόσφατη διαρροή από τους servers της Rockstar Games αποκάλυψε πράγματα και για το GTA 5! Όπως σας ενημερώσαμε και πριν από μερικές ώρες, στα χέρια των hackers έχει πέσει -όπως φαίνεται- ο πηγαίος κώδικας του GTA 5, αρχεία από το ακυρωμένο Bully 2 και κάποιο μέρος του ανανεωμένου κώδικα του GTA 6.

Όπως ανακάλυψαν κάποιοι, η Rockstar Games είχε ετοιμάσει 8 διαφορετικά single player DLCs για το GTA 5, τα οποία όμως δεν διέθεσε ποτέ στους fans. O λόγος είναι προφανής και δεν είναι άλλος από την τεράστια επιτυχία του GTA Online, που δεν άφηνε στην εκδότρια εταιρεία το περιθώριο να επενδύσει στο κομμάτι του single player.


Πέραν των άλλων, τα στελέχη της Rockstar θεωρούσαν πως και το story είναι πλήρες και δεν έχει κανένα νόημα να επεκταθεί περαιτέρω.

Τα 8 πακέτα έξτρα περιεχομένου είχαν τις εξής κωδικές ονομασίες:  ‘SP Assassination Pack’, ‘SP Manhunt Pack’, ‘SP Norman Pack’, ‘Agent Trevor’,  ‘Relationship Pack’, ‘Enterprise Pack’, ‘Prologue DLC’ και ‘LibertyV DLC’. Κατά πάσα πιθανότητα οι παίκτες θα είχαν την ευκαιρία να επιστρέψουν στη Liberty City για να δουν τι προηγήθηκε των γεγονότων του τίτλου. Τίποτα από αυτά δεν συνέβη τελικά… 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*