Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Take Two του GTA 6 κλείνει τις Roll7 (OlliOlli) και Intercept Games (Kerbal Space Program 2)

*
Κάθε μέρα διαβάζουμε το τελευταίο διάστημα για προβλήματα σε game studios και δυστυχώς ήρθε και αυτή η ώρα για τις Roll7 και Intercept Games, τις οποίες η Take Two κλείνει οριστικά. Η εταιρεία του GTA 6 ανακοίνωσε πως προχωράει σε αυτήν την κίνηση στο πλαίσιο αναδιοργάνωσης του εσωτερικού της και σε συνέχεια των πλάνων για απόλυση του 5% του προσωπικού της, που είχε αποκαλύψει πριν από μερικές εβδομάδες.

Οι απολύσεις των 600 και πλέον ατόμων θα μειώσουν τα κόστη αλλά και θα ακυρώσουν αρκετά videogames που ήταν στο στάδιο ανάπτυξης. Η Roll7 είχε έδρα στο Λονδίνο και ήταν η ομάδα πίσω από τα εξαιρετικά OlliOlli και Rollerdrome, την οποία και εξαγόρασε η Take Two τον Νοέμβριο του 2021.


Η Intercept Studios είχε έδρα στο Σιατλ των ΗΠΑ και έφερε στην αγορά το επίσης εξαιρετικό Kerbal Space Program 2
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*