Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η The Coalition αναζητά προσωπικό για την ανάπτυξη του επόμενου Gears of War

*
Η The Coalition ετοιμάζεται ήδη για την ανάπτυξη του επόμενου Gears of War, σύμφωνα με νέα θέση εργασίας που προκήρυξε η εταιρεία μέσω της επίσημης σελίδας της Microsoft.

Η θέση εργασίας που αναζητά να στελεχώσει η The Coalition αφορά την πρόσληψη ενός Senior Gameplay Designer για το Gear of War για πλήρης απασχόληση. Η εταιρεία ζητά από τους υποψήφιους να έχουν πάνω από τέσσερα χρόνια εμπειρίας στον σχεδιασμό παιχνιδιών ή αντίστοιχου κλάδου, καθώς και πάνω από δύο χρόνια σε τεχνογνωσία που αφορά την AI και 3Cs model (Character, Camera & Controls) για την ανάπτυξη παιχνιδιών.

Για την ωρα είναι άγνωστο εάν η νέα θέση εργασίας αφορά την ανάπτυξη του επόμενου Gears of War, ωστόσο όπως είχε γίνει γνωστό από το Giant Bomb, η The Coalition εστιάζει στην ανάπτυξη του Gears 6, μετά την ακύρωση δύο νέων projects και ενός ολοκαίνουριου IP.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*