Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μια περιουσία κοστίζει το νέο bundle του Star Citizen

*
H Cloud Imperium Games πουλάει ένα νέο DLC bundle για το Star Citizen, που κοστίζει μια ολόκληρη περιουσία. Το The Legatus 2953 bundle, περιλαμβάνει κάθε διαστημόπλοιο που υπάρχει στο παιχνίδι μαζί με μια σειρά από έξτρα και κοστίζει μόλις... $48.000. Με τον τρόπο αυτό αποκτάτε 175 διαστημόπλοια, τα οποία σύμφωνα με την ομάδα ανάπτυξης θα σας βοηθήσουν να αφήσετε το δικό σας στίγμα προς ένα πιο λαμπρό μέλλον. Περιλαμβάνει επίσης όπλα και cosmetics. Όλο το περιεχόμενο είναι τη στιγμή αυτή διαθέσιμο, εκτός από το Karna Ascension rifle, που αναμένεται ως τις 31 Μαρτίου 2024.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Cloud Imperium Games κυκλοφορεί ένα τέτοιο bundle. Κάτι ανάλογο είχε κάνει και το 2018, όταν ζητούσε για αντίστοιχο πακέτο το ποσό των $27.000. Επίσης, σημειώνεται ότι πρόσβαση στο Legatus 2953 έχουν μόνο τα μέλη του Chairman's Club, οπότε αν θέλετε να το κάνετε δικό σας θα πρέπει να έχετε ήδη ξοδέψει $1.000.


Το Star Citizen βρίσκεται σε έκδοση alpha 3.21 και ως τώρα, από το 2012, η Cloud Imperium Games έχει συγκεντρώσει πάνω από $650 εκ. υπό μορφή χρηματοδότησης. Δηλαδή περίπου $100.000 ανά ημέρα. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*