Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μην περιμένετε να κυκλοφορήσει σε Xbox το Nioh

*
Κατά πάσα πιθανότητα, οι τίτλοι Nioh της Team Ninja δεν πρόκειται να κυκλοφορήσουν γιοα κονσόλες Xbox, τουλάχιστον όχι σύντομα. Τα παιχνίδια λανσαρίστηκαν για PS4 και PC, αλλά δεν μεταφέρθηκαν ποτέσε κονσόλες της Microsoft. Μιλώντας στο VGC, ο director της σειράς Fumihiko Yasuda, δεν άφησε περιθώρια αισιοδοξίας στου κατόχους Xbox.

"Δεν υπάρχει τίποτα ειπωθεί για αυτό", τόνισε ο Yasuda. "Προς το παρόν, δεν υπάρχει πραγματικά μεγάλη πιθανότητα να φέρουμε το Nioh σε πλατφόρμες Xbox, αλλά ελπίζουμε ότι οι fans του Xbox απολαμβάνουν το Wo Long και ανυπομονούν να κυκλοφορήσει αυτό το παιχνίδι. Αυτό είναι πιθανότατα το μόνο που μπορούμε να πούμε αυτή τη στιγμή".


Αυτό δεν σημαίνει ότι το Team Ninja δεν έχει εντυπωσιαστεί με το Xbox ή το Game Pass.

Το επόμενο παιχνίδι της, το Wo Long: Fallen Dynasty, θα κυκλοφορήσει σε PlayStation, PC και Xbox, και θα προστεθεί στο Game Pass από την την πρώτη μέρα.

Ο Yasuda ελπίζει ότι το Game Pass θα ενισχύσει το online multiplayer του τίτλου.

"Είμαστε πολύ χαρούμενοι που τόσοι πολλοί παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν έναν τίτλο της Team Ninja για πρώτη φορά με τον Wo Long. Αλλά μόνο και μόνο επειδή είναι στο Game Pass, δεν πήγαμε να αλλάξουμε το "XYZ" ... Δεν είναι κάτι που έχουμε κάνει με την ομάδα ανάπτυξης", είπε ο Yasuda.

"Αλλά αυτό που πιστεύουμε ότι είναι ένα πραγματικά πολύ θετικό για την ύπαρξη του παιχνιδιού στο Game Pass, είναι ότι με τόσους πολλούς νέους παίκτες που θα το δοκιμάσουν, θα βοηθήσει τη διαδικτυακή κοινότητα να αναπτυχθεί και στη συνέχεια θα υπάρχουν πολύ περισσότεροι παίκτες με τους οποίους θα μπορείτε να διασκεδάσετε παρέα. Επομένως, ελπίζουμε πραγματικά ότι αυτό θα διατηρήσει την κοινότητα σε πολύ καλό σημείο και θα ευημερήσει".

Ο Yasuda είναι επίσης θετικός για την επιτυχία του Xbox στην εγχώρια αγορά της Team Ninja, που είναι ασφαλώς Ιαπωνία.

"Πιστεύουμε ότι υπάρχει μεγαλύτερη παρουσία για την πλατφόρμα Xbox στην Ιαπωνία: σίγουρα το βλέπουμε εδώ. Πιστεύουμε ότι το Game Pass βοηθά πολύ περισσότερους ανθρώπους να εξοικειωθούν με την πλατφόρμα Xbox - πολύ περισσότεροι άνθρωποι έρχονται και παίζουν παιχνίδια και γίνονται συνδρομητές", συμπλήρωσε ο Yasuda.

"Ωστόσο, από τη δική μας οπτική γωνία, μόνο από την σκοπιά των αριθμών, η Ιαπωνία φαίνεται να κυριαρχείται αρκετά από τις κονσόλες της Nintendo και το Switch. Αλλά ναι, σίγουρα νιώθουμε στην Ιαπωνία ότι, το Xbox προσπαθεί να αποκτήσει μεγαλύτερη βάση χρηστών με την τρέχουσα πλατφόρμα".

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*