Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέες πληροφορίες για το gameplay του Assassin’s Creed Codename Red από ρεπορτάζ

*
Κάποιοι στην Ubisoft μάλλον δεν κρατάνε κλειστό το στοματάκι τους και φαίνεται πως ήδη νέες πληροφορίες για το gameplay του Assassin’s Creed Codename Red έφτασαν στη δημοσιότητα. Σύμφωνα με το Insider Gaming, δεν θα έχουμε πλήρη μετατροπή σε μια νέα μηχανή, απλά το game θα χρησιμοποιεί μια αναβαθμισμένη έκδοση της Anvil που στο εσωτερικό της εταιρείας ονομάζεται “Anvil Pipeline”.

Η συγκεκριμένη θα παίξει και σημαντικό ρόλο για να ενοποιήσει την δημιουργική προσέγγιση όλων των ομάδων που θα εργάζονται από εδώ και στο εξής στη σειρά και κάθε δουλειά που θα γίνεται θα λειτουργεί και ως βάση για την επόμενη. Στα των τεχνικών, θα έχουμε ray traced illumination και virtual geometry, αλλά και σημαντικά βελτιωμένα animations, σύστημα parkour, δυναμική αλλαγή καιρού και άλλα.


Στα του καθαρού gameplay, το Assassin’s Creed Codename Red θα είναι πιο κοντά στο Assassin’s Creed Valhalla και το stealth θα είναι πιο σημαντικό από ποτέ, επιτρέποντας στους παίκτες να σβήνουν μέχρι και πυρσούς, να κρύβονται σε ψηλό γρασίδι και θάμνους και να προχωρούν γονατιστοί ή σκυφτοί για να αποφύγουν τα αντίπαλα βλέμματα. Για πρώτη φορά θα δούμε και τα Hideouts, που είναι μια μετεξέλιξη των Settlements του Valhalla.

Οι παίκτες θα μπορούν να δημιουργούν όπλα και ασπίδες και αρκετά ακόμη, με πολλές επιλογές παραμετροποίησης. Το Assassin’s Creed Codename Red αναμένεται φέτος για PC, PS5 και Xbox Series X/S. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*