Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

O δαίμονας Kandarian πρωταγωνιστεί στο νέο trailer του Evil Dead: The Game

Η Saber Interactive και η Boss Team Games κυκλοφόρησαν ένα νέο gameplay trailer για το Evil Dead: The Game, στο οποίο παρουσιάζεται το Kandarian Demon. Σε ρόλο αφηγητή ο Bruce Campbell.

Η κυκλοφορία του παιχνιδιού αναβλήθηκε για μια ακόμα φορά και πλέον αναμένεται στις 13 Μαΐου 2022, για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One και PC. Θα ακολουθήσει, σε ημερομηνία που προς το παρόν δεν έχει γνωστοποιηθεί, η αντίστοιχη έκδοση για το Nintendo Switch.


Σύμφωνα με το σενάριο, o Ash και το υπόλοιπο crew θα πρέπει να συνεργαστούν και να νικήσουν τα Deadites, τα οποία ηγείται ένας πέμπτος παίκτης στο ρόλο ενός ισχυρού δαίμονα. Πέρα από τους γνωστούς χαρακτήρες των ταινιών Evil Dead, στο παιχνίδι θα προστεθούν γνωστές περιοχές από τις οποίες θα πρέπει να συλλέξετε σελίδες του Necronomicon.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*