Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο ιδρυτής της Slightly Mad Studios επιτίθεται στην ΕΑ για το τέλος του Project Cars

*
Ο ιδρυτής και CEO της Slightly Mad Studios, Ian Bell, αποχώρησε από την ΕΑ, ασκώντας παράλληλα και δριμεία κριτική στην εταιρεία για το τέλος του franchise Project Cars. O Bell ίδρυσε την Slightly Mad Studios το 2009 στο Λονδίνο και κατάφερε να την βοηθήσει να αναπτυχθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό, πουλώντας την και στην Codemasters έναντι 30 εκατομμυρίων δολαρίων. Τον Φεβρουάριο του 2021, η Codemasters πουλήθηκε στην ΕΑ έναντι 1.2 δισεκατομμυρίου δολαρίων και μόλις χθες η γνωστή εκδότρια εταιρεία αποκάλυψε το τέλος του franchise, δημιουργώντας πολλά ερωτηματικά για το μέλλον 160 υπαλλήλων που δούλευαν σε αυτό. Ο Bell έκανε ένα «τιτίβισμα» μερικές ώρες μετά την ανακοίνωση αναρωτώμενος πως φαίνονται οι άνθρωποι αυτοί με τα όνειρα και τις οικογένειές τους στο κάτω μέρος ενός excelόφυλου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*